Niet zomaar een comunicatie bureau

Over
Bright Conception

Bright Conception is het product van jaren lang schaven en perfectioneren van ons eigen concept. Sinds 2015 maken we al mooie communicatie middelen, zowel offline als online. Door de jaren heen is Bright Conception gegroeid tot dé specialist in het creëren van totaal pakketten. Van een logo, tot verpakking, van idee tot prototype, tot volwaardige app. 

 

Onze passie is het realiseren van ideeën. Niks is zo spannend als dat “aha” moment, wanneer iemand een idee te binnen schiet. Natuurlijk kan niet iedereen het gouden ei van Columbus in zijn hoofd hebben, maar je zult er nooit achterkomen wanneer je het niet probeert. De eerste stappen naar het realiseren van een idee zijn cruciaal om de levensvatbaarheid ervan te testen. Door snel en zonder veel middelen in te zetten werken we bij Bright Conception naar een minimaal product toe, waarmee het idee getest kan worden.

 

Naast het ontwikkelen van volledige concepten helpen we ondernemers en starters met  branding, websites en nog veel meer. 

Even Kennis maken

Wie ben ik

Mijn naam is Cas Frijns. Op zeventienjarige leeftijd begon ik mijn eerste onderneming en liep tegen een aantal zaken aan. Het valideren en realiseren van een idee is heel moeilijk, wanneer je geen idee hebt waar je moet beginnen. Door vallen en opstaan, fouten maken en doorpakken heb ik dit proces nu door en wil ik starters en ondernemers helpen om niet dezelfde fouten te maken.


Met mijn achtergrond als Communicatie en Multimedia Designer, een flinke dosis ervaring en enthousiasme, heb ik de afgelopen jaren in veel branches problemen opgelost. 

Ik werk samen met een groot netwerk professionals waardoor we voor iedere opdracht wel expertise in huis hebben.


Ik ben een grote koffieliefhebber, dus mocht u verder kennis willen maken? Neem dan gerust contact op, dan kom ik graag bij u langs.

line

Neem gerust contact op

Een idee?